Relatiegeschenken

Op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk met een bepaalde gedachte erachter? Feel Goodies heeft tal van bijzondere en inspirerende producten. Maar natuurlijk kunnen we ook op zoek naar dat ene cadeau wat precies bij jouw bedrijf past.

Wil je grotere aantallen van een product of producten bestellen en die eventueel laten voorzien van een logo of wil je dat Feel Goodies bijvoorbeeld je de zorg uit handen neemt bij een geboorte-, huwelijks- of verjaardagscadeau, dan kan je ons altijd even mailen of bellen. Bij elk cadeau kan een persoonlijke boodschap meegestuurd worden. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden, we denken graag met jou en je bedrijf mee.

Cadeaubonnen

Natuurlijk is het ook mogelijk om cadeaubonnen in kleine, maar ook in grote aantallen aan te schaffen. Indien gewenst kunnen we hier ook het logo van je bedrijf op laten drukken. Vanaf 100 cadeaubonnen, kunnen we een korting op de waarde van de cadeaubon bieden. Zo wordt een cadeaubon wel heel leuk om aan je personeel of relaties te geven.