Onze linkpartners

www.dagvanwaarde.nl
De site over een 'ongewoon gewone' werkdag. Op een Dag van Waarde staat de mens achter de werknemer centraal en ervaar je wat aandacht doet.

www.mymoodboard.nl
Wil jij je identiteit van je bedrijf te visualiseren. En dat op een mooie maar toch heel betaalbare manier? Kijk dan eens bij Moodboard.nl.

www.wanttoknow.nl
Voor wie vragen stelt bij het nieuws, voor wie inzicht wil krijgen in wat er werkelijk in de wereld gebeurt, voor wie wil weten, is deze site een bron van waardevolle informatie!

www.globalsoul.nl
Met zijn Global Soul website wil Stef van Beek je inspireren vanuit je eigen waarheid te leven. Je leest er o.a. over zijn authenticiteitscoaching en zijn eigen spirituele filosofie, het essentialisme.

www.bewegendebeeldenfestival.nl
Het Bewegende Beelden Festival op 14 april is een uniek evenement voor jong en oud. Bedoeld voor iedereen die hoofd- en hartzaken met elkaar wil verbinden. Met inspirerende workshops en bijzondere ervaringen. En Feel Goodies is er ook!

www.lsltn.nl
Lsltn staat voor loslaten. Het label 'Lsltn' werkt als een reminder die kleine momenten van reflectie en positieve gedachten oproept.

www.akashaopleidingen.nl
Akasha Opleidingen van Jacqueline Höcker biedt training & coaching, workshops en opleidingen vanuit het mooie principe ‘Je bent het Zelf waar liefde en overgave samenkomen’

www.anky-floris.nl
Kunstenares en schrijfster Anky Floris maakt prachtige levenskunstproducten. Bij Feel Goodies vind je een aantal van haar producten, maar neem zeker ook eens een kijkje op haar eigen website!

www.simplifylife.nl
SimplifyLife geeft je tips en inzichten om je leven te vereenvoudigen. Zodat je meer tijd, aandacht en ruimte overhoudt voor de dingen die er écht toe doen!

www.vofbrilliant.nl
Brilliant organiseert zintuigprikkelende projecten in de gezondheidszorg. Met de aandacht voor wat er wél kan, leveren zij een belangrijke, positieve en creatieve bijdrage om de zorg 'beter' te maken.

www.kleur-enzo.nl
Kleur brengen in je leven, daar kan Yvonne Quint je bij helpen. Ze geeft kleur- en stijladviezen die je zeker een goed gevoel geven!

www.bureauboom.nl
Bureau Boom werkt aan de ontwikkeling van mens en organisatie. Met een bijzonder mooi uitgangspunt, namelijk: professionele vriendschap. Oprichtster Els ten Hengel nodigt je uit om ook in een zakelijke omgeving authentiek, hartelijk en integer te zijn.

www.mariekedevrij.org
De site van spiritueel maatschappelijk raadsvrouwe Marieke de Vrij en de Stichting de Vrije Mare.

www.learninglane.nl
Dit inspirerende zomerfestival is voor iedereen die professioneel bezig is met training, opleiden, organisatieadvies en meer. Het vindt eind augustus plaats op Landgoed de Horst. Je vindt er ook een stand van Feel Goodies.

www.sieraden4life
De Stichting 4 life zet zich in voor vrouwen in Kenia die besmet zijn met HIV. Met het maken van sieraden (ook te vinden op de Feel Goodies site) kunnen ze voorzien in hun onderhoud en dat van hun kinderen.

www.healthproducts.nl
Een site over bewust en gezond leven met veel informatie en pure producten.

www.mooihoofd.nl
Een prachtig initiatief: mooie sjaals, hoeden en petten voor vrouwen die een tijd zonder haar door het leven gaan.