Blog

Leef

9 november 2015

Leef je leven, voor een goed gevoel! Willen jullie dit met mij delen?

Gisteren weer, met allemaal lieve mensen om me heen, een nieuwe dimensie aan mijn leven gegeven. FEEL GOODIES "woont" nu bij ons in Zwolle. Hoe geweldig om hier eigenaar van te zijn! De vorige eigenaar, Lia Vieveen, heeft hier haar bezieling ingelegd, maar is nu een andere weg gaan volgen. Ze heeft er een prachtige winkel van gemaakt! Al die jaren dat zij eigenaar was vond ik het een super winkel. Hoe fantastisch dat ik het nu mag overnemen.

Voor mij een megastap en ook een geweldige kans. Een kans om twee dingen te doen waar ik blij van word: werken in "Zorg & Welzijn" en "winkelen". Wat een mooie combinatie. Van de producten die er via FEEL GOODIES worden aangeboden word je blij, krijg je inspiratie en raak je gemotiveerd. Wat past dat goed bij mijn andere passie. "Leef je leven", dat is mijn credo. Ik wil graag doen waar ik blij van word en dat is ook anderen blij maken door te delen, inspireren, motiveren, helpen en leven! Dat zie je terug in de leuke, lieve, mooie, stijlvolle en leerzame producten op de site.

Overname betekent veelal ook een klein beetje verandering én voordeel voor jou. Houd de site goed in de gaten, binnenkort komen er leuke cadeautjes voor de komende feestdagen in de aanbieding.

Leef,

Anita van Olst


Reacties