Excl. BTW: € 13,18 Incl. BTW: € 15,95

4 Vilten Kerstfiguurtjes

Deze viltfiguren voor de kerstboom zijn geïnspireerd op een sterke Centraal-Europese traditie. De sfeer van koude winters, witte toendra’s, sprookjesachtige kerken en kastelen vindt u terug in vilten sneeuwpopjes, kerkjes en kerstbomen. Er is veel aandacht besteed aan details, waaronder borduursel, kralen en pailletjes.

Deze vilten kerstfiguurtjes worden met de hand gemaakt door de Hevesi Népművészeti és Háziipari Szövetkezet. Deze meer dan 50 jaar oude coöperatie is inmiddels in eigendom van meer dan 200 vrouwen. Een gedeelte daarvan is nog altijd actief werkzaam in de productie, hetzij in de fabriek, hetzij vanuit huis. In en buiten Heves, Hongarije, staan meerdere werklocaties van de coöperatie.  

De kleinschalige opzet van onze leveranciers (individuele ambachtslieden, cooperaties en kleine bedrijven) maken kleine oplages van bestaande producten goed mogelijk.


Een set bestaat uit een sneeuwpop, kerk en 2 kerstbomen.

Verzendkosten 
Voor de verzending vragen we slechts € 5,95. Voor dit bedrag pakken we je bestelling met de grootste zorg in en verzenden we deze via PostNL.

Levertijd
Wanneer je bestelling en betaling bij ons binnen is, wordt je bestelling verwerkt en in de meeste gevallen binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd. Dit geldt voor Nederlandse zendingen. Verzendingen buiten Nederland handelen we even snel af, maar de verzending vraagt natuurlijk meer tijd. Heb je met spoed een product nodig of moet je bestelling zeker voor een bepaalde datum in huis zijn, neem dan even contact op, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.
 
Retourneren
Een goed gevoel geven of krijgen. Dat is wat wij graag willen als je een cadeautje of product bij Feel Goodies bestelt. Natuurlijk doen we er alles aan om je bestelling in optimale staat bij je af te leveren. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, dan doen we er alles aan om alsnog met een oplossing te komen. Kijk voor retourneren hier.
1. Feel Goodies garandeert dat de te leveren producten voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken ook.

2. De onder 1. genoemde garantie geldt eveneens indien de te leveren producten zijn bestemd voor het gebruik in het buitenland mits de klant van dit gebruik ten tijde van het aangaan van de overeenkomst uitdrukkelijk schriftelijk melding heeft gemaakt aan Feel Goodies.

3. De onder 1. genoemde garantie geldt gedurende een periode van 3 maanden na levering tenzij een langere periode uitdrukkelijk is overeengekomen.

4. Indien de te leveren producten niet voldoen aan deze garanties, zal Feel Goodies deze binnen redelijke termijn na ontvangst daarvan danwel, indien retournering redelijkerwijs niet mogelijk is, na schriftelijke kennisgeving van het gebrek door de klant, naar keuze van Feel Goodies vervangen of zorgdragen voor herstel. Bij vervanging verbindt de klant zich reeds nu het (te) vervangen product aan Feel Goodies te retourneren en de eigendom daarvan aan Feel Goodies over te dragen.

5. De genoemde garantie geldt niet wanneer het gebrek is ontstaan als gevolg van onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik of wanneer, zonder schriftelijke toestemming van Feel Goodies, de klant of derden wijzigingen hebben aangebracht dan wel hebben getracht aan te brengen aan het product of dit hebben aangewend voor doeleinden waarvoor het niet bestemd is.

6. Indien de door gebruiker verstrekte garantie een product betreft dat door een derde werd gefabriceerd is de garantie beperkt tot de garantie, die door de fabrikant is verstrekt.